sâmbătă, 26 mai 2018

Concert Rusalii - Sighisoara 20.05.2018

 
     Am avut onoarea sã fim din nou invitati în concertul de Rusalii al corului Laudate din Sighisoara, condusi cu dãruire de Jay Hartzler. Concertul a fost sustinut într-o ambiantã de invidiat, Biserica din Deal din Sighisoara, cea mai mare catedralã evangheicã din Transilvania! Fiind pe punctul cel mai înalt din oras, ea vegheazã de secole toate activitãtile locuitorilor.
     Concertul a început cu recitalul corului de copii îndrumat de acelasi Jay Hartzler, cu patru piese gospel minunate, urmati de corul Laudate cu un program cuprinzând piese de la Viadana pânã la Palestrina sau Musicescu.
      Dupã aceastã introducere coralã a fost momentul intrãrii în scenã a Kronstadt Quartet cu un moment înãltãtor, în asentimentul si atmosfera sacrã a concertului. Am interpretat o selectie pentru cvartet din Muzica Apelor de G.F. Händel, urmat de o lucrare de G.Ph.Telemann, “ Ein feste Burg ist unser Gott”, scris dupã coralul cu acelasi nume al lui Martin Luther.
     Ca de fiecare datã un concert emotionant, în care ne simtim foarte bine de fiecare datã, datoritã oamenilor de acolo si spiritului care îi uneste!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu