Despre noi

    În anul 2004, patru tineri muzicieni, Adrian Francisc Pipaş, Ana-Maria Pipaş, Laurenţiu Mara și Alexandra Enache au înfiinţat Kronstadt Quartet, din dorinţa de a dărui graţie şi eleganţă prin intermediul muzicii cvartetului clasic de coarde. De-a lungul timpului, prestanţa şi nivelul înalt al interpretării muzicale, au condus la participarea Kronstadt Quartet la evenimente din diferite zone ale ţării (Braşov, Sighişoara, Făgăraș, Sibiu, Ghimbav, Snagov, Sinaia, Predeal, Bálványos, Câmpina, Bucureşti, Giurgiu). Kronstadt Quartet, prin experienţa şi profesionalismul său, întregesc imaginea evenimentelor dumneavoastră printr-un regal muzical, o notă de înaltă ţinută şi stil.
    Din august 2011, violista Luiza Bálint se alătură Kronstadt Quartet, contribuind cu înaltul profesionalism și bogata experiență în domeniul simfonic și al muzicii de cameră la perfecționarea actului artistic. 

    Kronstadt Quartet prezintă un amplu repertoriu, de la valsul vienez la pasionalul tango, de la arie la polka, de la clasic la café-concert, de la Mozart la Beatles, muzică de film şi evergreen. Kronstadt Quartet garantează o prestaţie muzicală de excepţie in cadrul recepţiei, cocktail-ului sau petrecerii dumneavoastră. De asemenea, petrecerea nunţii, un eveniment extraordinar în viaţa fiecăruia, va îmbrăca prin muzica oferită de Kronstadt Quartet, o aură de neuitat.