duminică, 27 mai 2018

Ambient Resort - Cristian

   
     Am avut deosebita plãcere de a participa la un eveniment minunat, o ceremonie religioasa în aer liber, o locatie superbã, pe care o descoperisem cu douã sãptãmâni în urmã, cu ocazia unui alt eveniment.




     Am ajuns la “locul faptei”, însotiti de o furtunã de varã pe tot parcursul drumului din Brasov pânã în Cristian, a mai trebuit sã asteptãm si în masinã vreo 15 minute ca ploaia sã se opreascã. Nu ne gândeam cã va mai fi posibil sã ne sustinem recitalul în aer liber. Probabil cã si soarele se aratã dupã sufletul omului, în momentul când se apropia ora începerii evenimentului si lumea începea sã vinã, si-a arãtat si soarele razele sale si asa a rãmas pe toatã durata evenimentului!




     Am reusit sã ne sustinem recitalul în voie, lucrurile sã se desfãsoare asa cum trebuie. 
     La sfârsit am fost încununati de laude, din partea mirilor, precum si a celor prezenti, ambianta deosebita a locatiei si alegerea minunatã a repertoriului, adaptat momentului, contribuind desãvârsit la reusita noastrã.
     A fost o zi specialã, o zi deosebitã, într-o locatie de vis, pe care cu cea mai mare cãldurã v-o recomandãm - Resort Ambient - Cristian, Brasov*****
Kronstadt Quartet - your 5***** stars string quartet









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu