joi, 21 februarie 2013

Finalul Brasov Wedding Days, editia I, 15-17 februarie 2013Gata! Brasov Wedding Days s-a incheiat! Ne-am tras sufletul un pic, iar acum suntem dornici sa va impartasim impresiile noastre.

 Brasov Wedding Days nu a fost un targ de nunti, ci un eveniment distins, ce a reunit sub cupola Brasov Business Park, etalonul elegantei si al bunului gust, stabilind, pentru Brasov, un nou standard in tot ceea ce tine de organizarea unei nunti!

 Felicitam organizatorii care, cu atentia lor pentru detalii, au demonstrat vizitatorilor Brasov Wedding Days ca bunul gust este accesibil si nu exclusivist, si mai mult, este ceva imperios necesar!!!

 Pentru noi, Kronstadt Quartet, prezenta la Brasov Wedding Days a fost o placere si ne simtim mandri de a fi participat la un eveniment de asemenea factura si valoare!

 Multumim prietenelor noastre Mirela Taras, Roxana Goicea si stuff-ului lor pentru caldura cu care ne-au primit in familia Blitz Party si cu ajutorul carora prezenta Kronstadt Quartet la Brasov Wedding Days a fost posibila!

 Multumim lui Marius Ciulica si Cristian Mihai pentru sustinere si ajutor si, nu in ultimul rand, va multumim voua, celor care ati venit la Brasov Wedding Days pentru a ne asculta si care ati fost alaturi de noi urmarindu-ne activitatea in cadrul targului pe blog si pe Facebook, prntru incurajari si like-uri!!!

 Urmariti-ne in continuare, pentru ca asa cum v-am promis la inceputul anului, 2013 este un an plin de surprize muzicale Kronstadt Quartet!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu