Pachete servicii


Pachetul Wedding


  • White WeddingMuzica este o artă divină, iar împletirea momentelor muzicale cu solemnitatea ceremoniei religioase va crea o atmosferă emoționantă! (Muzica pentru ceremonia religioasă).
  • Silver Wedding Odată ajunși la locația recepției, mirii vor fi întâmpinați în acordurile Marșului Nupțial, apoi, împreună vom primi invitații cu un fundal sonor deosebit! (Muzica pentru primirea invitaților).
  • Gold WeddingAcordurile Kronstadt Quartet vor întregi atât solemnitatea ceremoniei religioase, cât și eleganța primelor momente ale recepției! (conține White Wedding + Silver Wedding).
  • Platinum Wedding – Pe lângă regalul muzical oferit de Silver Wedding, PlatinumWedding vă invită să vă începeți viața în doi în pași de dans, acompaniați de muzica noastră! Astfel, veți putea alege fondul muzical al Primului dans din vastul nostru repertoriu și nu numai! (conține Silver Wedding + Primul dans).
  • Platinum Plus Wedding (EXCLUSIV pentru Brașov și zona Metropolitană Brașov!!!) –Această variantă, față de Platinum Wedding, conține în plus o repetiție a 30 de minute a Primului dans, cu o săptămână înaintea evenimentului, la locația recepției! (conține Silver Wedding + 1 repetiție + Primul dans).
  • DeLuxe WeddingMuzica Kronstadt Quartet vă însoțește de-a lungul celor mai emoționante momente ale nunții dumneavoastră, de la intrarea în biserică, până la sfârșitul primului dans! (conține White Wedding + Platinum Wedding /Platinum Plus Wedding).Pachetul Happy Baby  • Crâmpeie melodioase din lumea poveștilor și a filmelor pentru copii vor însoți cu duioșie și bucurie cea mai importantă zi a bebelușului cât și a părinților.


Pachetul Kronstadt Holidays

  • Cu ocazia oricărei sărbători, oferiți un cadou muzical prin intermediul muzicii Kronstadt Quartet, având un vast repertoriu de lucrări tematice pentru: Crăciun, Revelion, Anul Nou – Seară vieneză, Sfântul Valentin/Dragobete, Muzică Pascală, Halloween și altele!!!


Pachetul Corporate  • În ritmul stresant și alert al vieții de afaceri, îmbinați utilul cu plăcutul! Surprindeți-vă partenerii de afaceri cu un moment muzical oferit de Kronstadt Quartet, destinzând atmosfera și oferind un plus de distincție evenimentului dumneavoastră corporat!!!


Pachetul Special Moment

  • Muzica Kronstadt Quartet vă poate fi alături în orice moment special din viața dumneavoastră, de la vernisaje, lansări de carte, cocktail-party, la aniversări, botezuri, petreceri supriză, cerere în căsătorie, sau doar o seară romantică!!!Cu muzica interpretată de Kronstadt Quartet, fiecare moment special va deveni un moment cu adevărat  memorabil!!!