joi, 19 februarie 2015

Retro 2014


      Uitându-ne în urmă la anul 2014, putem spune, cu zâmbetul pe buze, că a fost un an frumos și fructuos! Un an plin de evenimente deosebite, un an în care am descoperit mulţi oameni frumoşi, un an în care am descoperit locuri frumoase - cum ar fi localitatea Mălâncrav din Sibiu, cu Biserica Fortificată şi Conacul Apafi cu o acustică deosebită - o aşezare în care seninătatea şi frumuseţea timpului s-au oprit în loc; un an în care muzica interpretată de noi a răsunat nu numai în locuri pline de şarmul vremurilor de altădată, cum ar fi Castelul Cantacuzino - Buşteni, Casino-ul din Sinaia sau Castelul Bran, dar şi în săli de bal pline de glamour-ul şi eleganţa acestor timpuri; un an în care muzica noastră a fost martoră la bucuria şi emoţia multor cupluri ce şi-au unit destinele în locuri de pretutindeni în ţară (Braşov, Bucureşti, Sibiu, Sighişoara, Tg. Mureş, Tg. Secuiesc, etc.); a fost anul în care am avut bucuria şi onoarea de a fi invitaţi să cântăm alături de un cor american şi tineri solişti români, oratoriul "Messiah" de G.F:Haendel, în frumoasa Biserică din Deal, ce veghează de mai bine de şapte secole peste cetatea Sighişoarei; un an în care am reînnoit parteneriate, am început noi colaborări şi am legat noi prietenii cu nişte oameni plini de entuziasm şi creativitate, dintre care dorim să-l amintim pe tânărul fotograf Cristian Mihai Wunderlich, căruia îi mulţumim pentru frumoasa sesiune foto pe care ne-a oferit-o.      Da ... 2014 a fost un an frumos şi fructuos!


      Anul acesta am pornit evenimentele Kronstadt Quartet cu un cadou muzical oferit îndrăgostiţilor în cadrul Braşov Wedding Days. Începând anul cu muzică şi dragoste, 2015 se arată deja, dacă nu mai bun, atunci măcar tot atât de frumos şi fructuos ca cel care a trecut!


      Pentru a fi în permanenţă la curent cu activitatea noastră, vă invităm să ne urmăriţi pe pagina noastră de Facebook la adresa: Kronstadt Quartet


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu